Sähkötupakka lailliseksi Sähkötupakka on sallittava ja sen takana minä seison!

Toimivaksi todettu tapa vaihtaa tupakointi parempaan

  • Sähkötupakkaa voit tilata ulkomailta
    Sähkötupakkaa voit tilata ulkomailta

Artikkelin voisi aloittaa myös kysymyksellä: pääseekö tupakoinnista irti sähkötupakalla? Sähkötupakka on nykyisin kasvava tupakan korvaaja ja tästä kertoo esim. se että eri firmat ovat vaihtaneet tupakointikiellon koskettamaan lisäksi sähkötupakointia. Uusimmissa rafloissa saa nimittäin tuprutella tätä uutuustuotetta. 

Mistä näitä voi hankkia, kun mainoksiakaan ei näy? Sähkötupakka lasketaan lain mukaan tupakoihin, vaikka sähkötupakka on ihan eri tuote. Asia meinaa sitä, että sen mainonta yleisillä paikoilla on laitonta. Edellinen juttu mutkistaa kuitenkin tuotteiden etsimistä. Pikku kioskit tarjoaa kyseisiä tuotteita ainakin isoimmissa kaupungeissa. Toinen mahdollisuus on hankkia sähkötupakkatuotteet netistä. Suomessa ja Pohjoismaissa näitä verkkokauppoja on runsaasti ja pikahaulla niistä näkee aivan varmasti kaiken tarvittavan. 


Mitä luulet, onko sähkötupakointi sitten hyväksi? Jos tupakoit ja mietit kääntäväsi sen asian parempaan vaihtoehtoon, niin siinä tapauksessa se on varmasti parempi vaihtoehto. Aito savuke sisältää käsittämättömän listan myrkkyjä, että ei heti uskoisikaan sitä. Jos olet lopettanut tupakoinnin ja suunnittelet tavan vuoksi aloittamista, niin silloin en kannata sähkötupakoinnin polttamista. Uutisissa uutisoidaan paljon sen vaaroista, jotka monesti liittyvät liiallisen vesihöyryn hengittämiseen. Toisaalta suurin ongelma on mahdollisesti vesikeuhkojen saaminen. 

Loppukaneettina tämä voisi olla toimiva keino päästä tupakasta eroon, mutta ehdottomasti paras vaihtoehto on totta kai pysyminen kaikista näistä hömpötyksistä erossa. Kiva, kun maltoit kahlata tämän blogikirjoituksen tänne asti, vaikka muutamassa minuutissahan tällaisen selaa läpi. Todella ihanaa alkutalvea. Tässä oli ajatukseni tästä teemasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat